Posebne ponudbe

Kaj so posebne ponudbe?

Ekipa Dostava.si | napolnimo mizo želi uporabnikom na določeni lokaciji in ob določenem času ponuditi najboljšo ponudbo. Po najboljši ceni! Posebne ponudbe so ekskluzivne akcijske ponudbe posameznih ponudnikov dostave hrane. Vas zanima, katere vas lahko presenetijo ob brskanju na www.dostava.si?

 

 

 

 • Znižana cena

  Kaj pomeni posebna ponudba »znižana cena«?

  Znižana cena pomeni, da je določeni artikel v določenem času ali obdobju znižan za več kot 30 %. Lahko pa vam ponudnik dostave hrane ponudi tudi znižano ceno za več kot 30 % za omejeno količino artiklov. Kar pomeni – kdor prvi pride, prvi najugodnejše jé :)

 • Combo meni

  Kaj pomeni posebna ponudba – »combo meni«?

  Combo meni je ponudba, pri kateri ponudnik dostave hrane za določeno časovno obdobje združi dva artikla in ju ponudi po najboljši ceni. Lahko se odloči, da sta ob združitvi oba artikla znižana za več kot 30 % ali pa je drugi artikel GRATIS. Ponudba je lahko omejena časovno ali količinsko.

 • Priporočaj

  Kaj pomeni posebna ponudba – »priporočeni artikel«?

  Ta posebna ponudba omogoča ponudnikom dostave hrane, da vam ob naročilu določenega artikla ponudijo drugi artikel po najboljši ceni. Primer: izbereš pizzo klasik in sistem ti ponudi določeno pijačo po najboljši ceni.