Kako deluje dostava.si

Želiš izvedeti kako deluje Dostava.si?

1.

korak

Dostop kjerkoli in kadarkoli

Dostava.si vam omogoča naročanje kjerkoli in kadarkoli. Doma preko osebnega računalnika. V službi preko tabličnega računalnika. Na zabavi s prijatelji preko mobilnega telefona. Edini pogoj je dostop do interneta.

2.

korak

Tvoja trenutna lokacija

Celoten sistem temelji na vaši trenutni lokaciji, zato je zelo pomembno, da ob samem začetku naročanja vpišete svojo pravo trenutno lokacijo. Sistem vam bo nato na podlagi vaše trenutne lokacije predlagal ponudbo.

3.

korak

Jedilni list po vaših željah

Na podlagi vaših želja in zahtev vam bo sistem samodejno pripravil jedilni list, s pomočjo katerega boste lahko le z nekaj kliki naročili dostavo hrane. Izberete lahko želeno kuhinjo (primer: kitajska) ali pa razpoložljiva sredstva (primer: vrednost jedi do 5 €). Določite zgornji limit cene hrane in sistem vam bo ponudil izključno hrano, ki si jo lahko v tistem trenutku privoščite.

4.

korak

Izbira ponudnika dostave

Po izbiri želene kategorije jedi vam bo sistem samodejno ponudil ponudnike dostave hrane, ki ustrezajo vašim željam. Izmed predlaganih lahko izberete ponudnika po lastni želji. Vas skrbi, kako boste plačali naročeno? Ne skrbite - sistem vam omogoča tudi izbiro plačilnega sredstva (primer: plačilo z izbrano kreditno kartico).

5.

korak

Izbira želene jedi

Izbira želene jedi je preprosta. Izberete jed, po potrebi dodate najljubše dodatke, potrdite izbriro in že imate jed na svoji mizi.

6.

korak

Pregled naročila

Pri pregledu naročila bodite pazljivi, da imate izbrane želene artikle, da je količina prava in dostava na pravo lokacijo. Ko je naročilo enkrat oddano, ga žal ni več mogoče spreminjati oz. popravljati.

7.

korak

Oddaja naročila

Po oddaji naročila vam sistem omogoča spremljanje statusa naročila. Naročilo takoj po oddaji dobi status Naročilo v teku. To je status, ko sistem čaka na sprejem naročila pri ponudniku. Ko ponudnik naročilo obdela in je naročilo uspešno sprejeto, vam ponudnik sporoči Predvideni čas dostave. Sistem vam v času poteka naročila samodejno spremlja, kdaj lahko pričakujete naročilo (odšteva čas do dostave hrane). V kolikor je z vašim naročilo karkoli narobe, dobi naročilo status Zavrnjeno naročilo. Pri tem statusu vam ponudnik sporoči, kje je težava in zakaj naročilo ni bilo uspešno oddano.

8.

korak

Dostava naročila

Po uspešni dostavi naročila vam sistem omogoča oddajo mnenja in ocene, na podlagi katere lahko ponudnik v prihodnje izboljša svojo storitev in se prilagodi željam stranke. Sistem vam omogoča oddajo mnenja in ocene v roku 24 ur po prejemu dostave hrane. Podate lahko svoje mnenje in ocenite Kakovost hrane, Hitrost dostave in Prijaznost postrežbe.